Garcinias Pure – najczęściej zadawane pytania

1. Pytanie: Czym są tabletki odchudzające GARCINIAS PURE?

Odpowiedź:

Tabletki Garcinias Pure to nowoczesny preparat odchudzający, w którego składzie kluczową rolę odgrywa ekstrakt z Garcinia Cambogia (200 mg). Ekstrakt znajdujący się w składzie tabletek zawiera aż 60% czystego kwasu hydroksycytrynowego (HCA), którego działanie wspomaga ekstrakt z Guarany, L-karnityna, błonnik pszeniczny, ekstrakt z jagód Acai oraz chrom. Wszystkie te składniki sprawiają, że tabletki Garcinias Pure są kluczem do osiągnięcia wymarzonej wagi.

2. Pytanie: Jakie są opinie naukowców na temat tabletek odchudzających zawierających ekstrakt z Garcinia cambogia?

Odpowiedź:

Skuteczność tabletek odchudzających zawierających naturalne ekstrakty roślinne badano w randomizowanych testach klinicznych prowadzonych metodą podwójnie ślepej próby w grupach równoległych z zastosowaniem kontrolowanego placebo. Wyniki badań potwierdzają, że tabletki odchudzające zawierające ekstrakt z Garcinia cambogia zmniejszają wchłanianie cukrów z przewodu pokarmowego, co z kolei zmusza organizm do korzystania z zapasów zgromadzonych w tkankach ciała. Ponadto w trakcie 12 tygodni badań stwierdzono u czterdziestu otyłych ochotników wyraźny spadek masy ciała – średnio o 3,5 kg oraz redukcję tkanki tłuszczowej o niemal 85%. Tabletki Garcinias Pure zawierające ekstrakt z Garcinia cambogia są wobec tego produktem o wysokim potencjale odchudzającym o potwierdzonym przez badania kliniczne działaniu.

3. Pytanie: Co to jest kwas hydroksycytrynowy (HCA)?

Odpowiedź: 

Mieszkańcy południowo-wschodniej Azji stosowali owoce Garcinia cambogia jako składnik tradycyjnej kuchni od setek lat, ale dopiero XXI wiek przyniósł temu owocowi prawdziwą sławę. Znajdujący się w ekstrakcie z owoców Garcinia cambogia kwas hydroksycytrynowy (HCA) blokuje działanie enzym (cytrynian (Pro-3S)-liazy, lub cytrynianu ATP (Pro-3S)-liazy ) niezbędny do przekształcenia węglowodanów w tłuszcze, które w formie materiału zapasowego gromadzone są w tkankach. Jeśli organizm nie jest w stanie aktywnie gromadzić zapasów tłuszczowych, to dl wszystkich otyłych osób oznacza to ni mniej ni więcej jak to, że w pierwszej fazie odchudzania zaobserwują oni u siebie spadek apetytu, co z kolei jest pierwszym krokiem do zmniejszenia ogólnej masy ciała.

4. Pytanie: Ile można schudnąć stosując tabletki Garcinias Pure?

Odpowiedź: 

Odchudzanie jest procesem złożonym, na którego rezultaty wpływa wiele czynników. Dlatego należy zdawać sobie sprawę z tego, że przytoczone poniżej wartości mają przede wszystkich charakter orientacyjny i dotyczą osób, które oprócz tabletek odchudzających wprowadziły modyfikację diety oraz zwiększyły ilość wysiłku fizycznego. Większości osób stosujących się do zaleceń producenta tabletek zawierających ekstrakt z Garcinia Cambogia uzyskała średni spadek masy o 4 kg na każde 7 dni kuracji, ale większość osób osiąga zadowalające efekty po 90-120 dniach od rozpoczęcia programu odchudzania.

5. Pytanie: Jak długo trzeba czekać na efekty działania tabletek Weight Loss Fort?

Odpowiedź: 

Pierwsze oznaki wynikające z aktywności tabletek Garcinias Pure powinny się pojawić w ciągu kilku tygodni od rozpoczęcia kuracji. Większość klientów zauważa spadek masy ciała po 30 – 45 dniach.

6. Pytanie: Jak długo można stosować tabletki odchudzające Garcinias Pure?

Odpowiedź: 

Nie ma żadnych ograniczeń dotyczących czasu stosowania kuracji odchudzającej z zastosowaniem tabletek Garcinias Pure, ponieważ tabletki nie zawierają żadnych substancji, które mogłyby prowadzić do wystąpienia efektów ubocznych lub uzależnienia.

7. Pytanie: Jak często należy przyjmować tabletki odchudzające Garcinias Pure?

Odpowiedź: 

Tabletki odchudzające Garcinias Pure należy przyjmować dwa razy dziennie, najlepiej w 20 minut przed posiłkiem popijając szklanką wody.

8. Pytanie: Czy tabletki odchudzające Garcinias Pure mogą być przyjmowane przez kobiety i mężczyzn?

Odpowiedź: 

Tak, Tabletki odchudzające Garcinias Pure mogą być przyjmowane zarówno przez mężczyzn i kobiety.

9. Pytanie: Czy tabletki odchudzające Garcinias Pure mogą być przyjmowane przez kobiety w ciąży?

Odpowiedź: 

Zaleca się, aby kobiety w ciąży lub karmiące piersią skonsultowały bezpieczeństwo stosowania tabletek Garcinias Pure z lekarzem prowadzącym ciążę.

10. Czy tabletki odchudzające Garcinias Pure wchodzą w interakcje z innymi lekami?

Odpowiedź: 

Ponieważ tabletki Garcinias Pure zawierają wyłącznie naturalne składniki, dlatego interakcje z innymi lekami należą do rzadkości, jeśli jednak masz jakiekolwiek wątpliwości dotyczące bezpieczeństwa tabletek odchudzających Garcinias Pure skonsultuj się z lekarzem prowadzącym, który pomoże Ci podjąć właściwą decyzję – pamiętaj: zdrowie jest najważniejsze!

11. Jakie są skutki uboczne w związku z przyjmowaniem tabletek Garcinias Pure?

Odpowiedź: 

Dotychczasowy stan wiedzy na temat ekstraktów roślinnych zastosowanych w recepturze tabletek Garcinias Pure pozwala jednoznacznie stwierdzić, że tabletki Garcinias Pure nie powodują żadnych efektów ubocznych.

12. Czy zamawianie tabletek odchudzających Garcinias Pure przez internet jest bezpieczne?

Odpowiedź: 

Oczywiście! Złożenie zamówienia nie powinno zająć więcej niż 5 minut a zamówione produkty zostaną dostarczone kurierem w dyskretnym opakowaniu. W przypadku jakichkolwiek zmian lub braku towaru na magazynie skontaktuje się z Państwem nasz dział call-center. Prawda, że proste?

13. Ile tabletek znajduje się w każdym opakowaniu Garcinias Pure?

Odpowiedź:

Każde opakowanie zawiera 60 tabletek o zawartości 200 mg ekstraktu z Garcinia cambogia. Jedno opakowanie pozwala na przeprowadzenie 30 dniowej kuracji odchudzającej. Tabletki Zielona Kawa należy przyjmować dwa razy dziennie – najlepiej 30 minut przed posiłkiem. Uwaga: Drugą tabletkę należy wziąć w porze obiadowej, aby uniknąć problemów z zasypianiem, najlepiej 5 godzin przed snem.

Marzena Wielgus
O Marzena Wielgus 445 artykułów
Wiele rzeczy można powiedzieć o Marzenie Wielgus, ale przede wszystkim wiadomo, że są one przewidujące i doceniane, oczywiście są również precyzyjne, obiektywne i idealistyczne, ale w mniejszych dawkach i często są też rozpieszczane przez nawyki bycia agonującymi. Jednak jej uprzedzająca natura jest tym, co najbardziej lubi. Ludzie często liczą na siebie i jej spostrzegawczą naturę, szczególnie gdy potrzebują pomocy lub wsparcia. Nikt nie jest doskonały, a Marzena ma również wiele mniej pożądanych aspektów. Jej drapieżna natura i bezczelność powodują wiele pretensji i powodują, że jest co najmniej niewygodna. Na szczęście jej doceniająca natura zapewnia, że nie jest tak często.

Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis

Dodaj komentarz